Päteviä eurooppalaisia laitteita ja käteviä helpotuksia ennakkoluulottomille, toimintaansa tehostaville käyttäjille ja yrityksille.
Ilman välikäsiä suoraan maahantuojalta. Eduksesi.

Dina ajoneuvovaaka

Dg Dina ajoneuvovaaka
Punnitusta pysähtymättä!  Käytössä Suomessa jo vuodesta 2003.

Dina ajoneuvovaaka (akselivaaka/autovaaka) tekee ajoneuvojen punnituksesta suorastaan nautinnollisen helppoa, ja todella edullisella alkuinvestoinnilla.

Dina ajoneuvovaaka punnitsee 2- akselisesta ajoneuvosta rekkaan – pysähtymättä. Voit ajaa suoraan punnitukseen, näyttöä ei tarvitse näpytellä ennen vaa’alle ajoa.

Ajoneuvossa voi olla jopa 12 akselia ja yksittäisen akselin paino voi olla 20 tonnia. Maatalouskuljetusten leveimmätkään renkaat eivät ole punnituksissa ongelmana kun laattojen sivut jätetään asennusvaiheessa auki > rengasylityksestä huolimatta paino tulee puntarin kautta.

Maataloudessa Dina on nautakarjatilan, siipikarjatilan, sikatilan aito eurooppalainen ajoneuvovaaka viljan ja rehukuormien punnitukseen.

Painon / kuorman määrittäminen

Punnitus  tapahtuu pysähtymättä, tasaisella 1 – 4 km/h nopeudella yliajaen. Kyllä! Toki punnitus voidaan suorittaa myös pysähtymällä jokaisen akselin kohdalla, esim. milloin tila ei salli yliajoa. Pysähtymättä punnitsemalla otat todellisen hyödyn irti Dinasta! Läpiajopunnitus myös pienillä telivaunuilla (pyörät peräkkäin ja hyvin lähekkäin) onnistuu, sillä Dinan kaksi punnituslaattaa tasaantuvat/lopettavat värinänsä nopeammin kuin kokoleveä laatta, joten seuraava pyörä voi tulla vaa’alle välittömästi toisen perässä – pysähtymättä.

Dg Dina ajoneuvovaaka

Aitoa eurooppalaista, italialaisen Dinamica Generalen valmistamaa Dina ajoneuvovaaka on saatavana normaaliin upotusasennukseen (vakio) tai ajorampilliseen pinta-asennukseen, sama peruspaketti, vain 4 ramppia ja ajosillat tarvitaan lisävarusteena.
Tulostin on vakiovaruste, joka ilmoittaa aina punnitustuloksen (akselipainot/oikea/vasen ja kokonaispaino) lisäksi päiväyksen ja kellonajan. Vaa’an muistiin voidaan tallentaa asiakasnumero ja ajoneuvon taarapaino. Lisävarusteena on saatavana kaapeliyhteys asiakkaan omalle pc:lle tai tiedonkeräys/siirto USB muistikortilla, liikennevalo äänimerkillä, lisänäyttö, pidemmät kaapelit, laattojen suojakannet, suojakaappi näytölle ja tulostimelle sekä kätevä kaukohallinta.

Dg Dina ajoneuvovaaka

Kaukohallinnalla kuljettaja hallitsee ohjaamosta nousematta: punnitustavan muutoksen, tulostaa (staattinen punnitus), antaa asiakas/autokoodin (myös taarapainon palautus) ja nollaa/resetoi. Saatavana lisävarusteena myös jo käytössä oleviin Dinoihin.

Mitä erilaisimpiin punnituksiin – Dina ajoneuvovaaka

Edistyksellinen Dina –ajoneuvovaaka soveltuu mitä erilaisimpiin massojen määrityksiin mm. energiahuollon, maarakennuksen, teollisuuden, logistiikan, tutkimuksen, maatalouden, kaupan ja kierrätyksen alalla.

Pelkkien ajoneuvopainojen kokonaispainon selvityksen lisäksi Dinalla punnitaan helposti ja luotettavasti itse kuormapainot; maa- ja kiviainesmassat, energia-aineskuormat, maatalouden rehu- ja viljakuormat, kontit ja paljon muuta. Teet vain kaksi yliajoa (tyhjänä ja täytenä tai päin vastoin) ja saat suoraan kuormapainon tulosteelle.

Maantiekuljetukset ja mm. konttien lastaamiset on myös hyvä aloittaa vaa`an kautta kuormien/lastien optimikoon saavuttamiseksi.

Punnitustulos näyttää kokonaispainon, kuormapainon, akselikohtaiset painot ja vasen-oikea painon. Tulosteella ilmenee myös päiväys ja kelloaika.

Lisäksi: Dina laattaa/laattoja voi pienellä vaivalla käyttää myös vaikka suursäkkien tai lavojen punnitukseen.

Siirry Sinäkin punnituksen kärkiaikaan!  

Onko vaakanne jäänyt tarpeettomaksi? Halutaan ostaa käytetty Dina ajoneuvovaaka.

Saatavana myös kannettavat Dina-mallit. Myös vuokraus mahdollista.

Eesti: autokaal

Katso lisää kuvia

Lataa Dina office Pack tiedonsiirto-ohjelman asennusohje

Tekniset tiedot:

 • Maksimi yhden akselin paino / akselipaino 20 tonnia, ei kokonaispainorajaa.
 • Punnitus pysähtyen tai pysähtymättä
 • Yliajonopeus 1- 3 km/h
 • Näyttää: Kokonaispainon, kuormapainon, akselikohtaiset painot sekä vasen-oikea painosuhde %. Päiväys ja kelloaika.
 • Vaakamuistissa säilyy 370 viimeisintä punnitustulosta
 • Jännite 220/12 V
 • Kosteussuojattu IP 67
 • Toimintalämpötila - 30° C alkaen
 • Yhden laatan paino 120 kg. Kätevä kompakti toimituslaatikko; 270 kg / 0,46 m3
 • Suojakaapin (näyttö/tulostin) mitat: 12 mm vesivaneria, korkeus 200 x leveys ja syvyys 53 cm, paino noin 50 kg.
 • Kaapelipituus laatalta pc:lle 18 m
 • Ajorampit (4) ja sillat (1,5 m alk.) lisävarusteena
 • Takuu 12 kk
 • Valmistaja Dinamica Generale, Italia, www.dinamicagenerale.com

Valmistajan sivut: www.dinamicagenerale.com