Päteviä eurooppalaisia laitteita ja käteviä helpotuksia ennakkoluulottomille, toimintaansa tehostaville käyttäjille ja yrityksille.
Ilman välikäsiä suoraan maahantuojalta. Eduksesi.

OMC Paali-/rehuleikkuri

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOMC-rehuleikkurilla kevennystä paalien purkamiseen

Lihasvoimalla tehtävä säilörehun, säilöheinän, heinän tai oljen annostelu pyöröpaalista tai siilosta on työläs ja raskas työvaihe. Talvisaikaan jäätynyt rehu antaa oman hikisen lisämausteen paalien purkamiselle. Kaikilla tiloilla ja talleilla ei ole käytössään traktorikäyttöistä rehuleikkuria tai -repijää, tai sitä ei haluttaisi aina käyttää, esim. melun ja pakokaasujen vuoksi.

OMC -rehuleikkuri/paalileikkuri on kätevä ratkaisu näihin työläisiin rehun irrotus- ja annosteluvaiheisiin. Sähkökäyttöinen OMC -leikkuri sopii kaikenlaisen korsirehun leikkaamiseen ja paloitteluun, kosteus- tai jäätymisasteesta riippumatta. Leikkauksen suorittaa kaksi toisiaan vasten eri suuntiin värähtelevää erikoisteräksistä levyterää.

Italialaista OMC -rehuleikkuria on valmistettu jo yli 30 000 kappaletta. OMC -rehuleikkuri sopii lähinnä hevostalleille ja pienemmille karjatiloille, joilla korsirehun irrotus ja annostelu hoidetaan ihmistyönä, tai se sopii täydentäväksi työvälineeksi isollekin nautakarjatilalle.

Myös lampolat ja porotilat ovat löytäneet OMC-rehuleikkurin.

Vain yksi leikkuri varastossa vanhalla hinnalla 1 250 e. Uusi hinta 1 400 e, sis. alv (toimitusaika tällä hetkellä pari viikkoa).                                     

                        

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekniset tiedot:

  • Teho 1000 W / 4,3 A / 50-60 Hz
  • Työleveys 54 cm
  • Työsyvyys 60 cm
  • Paino noin 17 kg