Päteviä eurooppalaisia laitteita ja käteviä helpotuksia ennakkoluulottomille, toimintaansa tehostaville käyttäjille ja yrityksille.
Ilman välikäsiä suoraan maahantuojalta. Eduksesi.

Minibatt Viljanäytepuimuri

Minibatt_400Viljanäytteiden otto on oleellinen tekijä ennen puintia niin maatiloilla kuin neuvonnassa ja tutkimuksessa. Mahdollisimman laadukkaan sadon talteenottamiseksi korjuun pitää tapahtua lohkokohtaisesti optimaaliseen aikaan.

Käsipoiminnalla ja kouraan hiertämällä näytteestä tulee tavallisesti liian pieni ja valinta kohdistuu helposti (inhimillistä kyllä) parhaisiin tähkiin. Otospaikkoja tulee pelkällä käsipelillä yleensä myös liian vähän.

Jos näytteenotto olisi helppoa ja tehokasta, analysoitavaksi saataisiin edustavampi lohkokohtainen näyte ja sadonkorjuun hetki saataisiin paremmin palvelemaan laadukkaan sadon tuottamista.

Minibatt_puintia1 Minibatt-pui_400 Minibatt_heinasiemen_400

Minibatt -viljanäytepuimuri

Euroopan suurilla viljakentillä on kehitetty kätevä käsikäyttöinen, sähköisesti toimiva Minibatt -näytepuimuri, jolle myönnettiin aikoinaan SIMA:n innovaatiopalkinto. Tällä käsipuimurilla on helppo ja nopea kerätä edustavat näytteet eri lohkoilta ja isompien lohkojen osista, missä maalajien vaihtuessa olisi usein järkevää puida jaksottaen.

Minibatissa on vakiona peräti neljä vaihdettavaa varstasiltaa; viljoille, öljykasveille, herneelle ja pavulle. Kelanopeus ja puhalluksen määrä ovat säädettävissä. Litium-ioni akku antaa puintitehoa noin 10 litran keruulle eli 5 – 6 neliön puinnille (asiakaspalautetietoa). 3,3 kiloa painavaa Minibattia on helppo kuljettaa ja säilyttää omassa, lukittavassa alumiinilaatikossaan.

Tee ajoissa ennakkovaraus ensi kauden puinneille. Hinta 740 e + mahdollinen postirahti 20 e.

G3P_invertterimuuntaja_12_220V_175W Lisävarusteena saatavilla auto/työkonepistokkeeseen (tupakansytytinpistoke) sopiva invertterimuuntaja 12 V > 220 V (175 W), jossa pistoke- ja USB-liitännät. Tällä lataat kätevästi akut keikalla/työmaalla ollessasi, etkä ole riippuvainen verkkovirrasta!

Minibatt_rypsi_300Rapsin/rypsin puintia helpottamaan on saatavana lisävarustesarja (toimitusajalla).

 

 

Tekniset tiedot:

  • Viljojen ja rypsin näytteenottoon
  • Näytesäiliöitä 2 x 0,8 L
  • Akku 14,4 v / 2 Ah / Litium-Ioni
  • Laturi vakiona
  • Kelan mitat 16 x 14,5 cm
  • Kelanopeus 1 400 - 2 000 rpm
  • Ilmavirtaus 4 - 8 m/s
  • Paino 3,3 kg

Valmistajan sivut: www.gode.fr