Päteviä eurooppalaisia laitteita ja käteviä helpotuksia ennakkoluulottomille, toimintaansa tehostaville käyttäjille ja yrityksille.
Ilman välikäsiä suoraan maahantuojalta. Eduksesi.

FLEDBAG tyhjennysventtiili suursäkeille

Arvostetun saksalaisen TÜV:in testaama ja sertifioima, aitoeurooppalainen FLEDBAG on ehdottoman helppokäyttöinen, varmatoiminen ja lujatekoinen (enemmän rakennemateriaalia, painavampi) suursäkkien tyhjennysventtiili (suursäkkiventtiili) – unohtamatta tärkeää tekijää – työturvallisuutta.
Käyttö on yksinkertaista: Laita FLEDBAG kovalle ja tasaiselle alustalle > laske suursäkki FLEDBAGIN piikkiin > FLEDBAG tunkeutuu säkkiin > nosta ylös > aloita säkin tyhjennys varmatoimista sulkuventtiiliä hallitsemalla.
Koko säkkiä ei tarvitse tyhjentää kerralla vaan voit laskea säkin välillä alustalleen. Venttiili pysyy kyllä paikallaan.
FLEDBAG tyhjennysventtiili on tarkoitettu lannoitteiden, siemenviljan, pellettien, rehun ja muun rakeistetun materiaalin annosteluun. Tiiviin sulkurakenteensa ja materiaalinsa vuoksi FLEDBAG sopii myös elintarvikealan käyttöön.

FLEDBAG Original    Se aito alkuperäinen!

Rekisteröity tuotemerkki, valmistusmaa Itävalta
korkeus 45 cm, jalusta 20 x 20 cm

Katso selkeä käyttövideo

FLEDBAG Easy

Tyhjennysventtiili suursäkeille, joissa on jo pohjatyhjennyssukka ilman venttiiliä. Tällaisia ovat esim. siemensäkit. Easy sijoitetaan pantakiristyksellä sukan sisään ja annostelu voi alkaa.

FLEDBAG Easy

käytännölliset taittuvat kahvat
kokonaiskorkeus 15 cm
tyhjennysputken sisämitta 14 cm
paino 1,5 kg

Katso selkeä käyttövideo

Vielä muuta kpl per heti toimitukseen. 2 kpl rahtivapaasti.

Kätevästi ja turvallisesti FLEDBAG:illä! Älä tyydy vähempään! Älä mene halpaan!