Päteviä eurooppalaisia laitteita ja käteviä helpotuksia ennakkoluulottomille, toimintaansa tehostaville käyttäjille ja yrityksille.
Ilman välikäsiä suoraan maahantuojalta. Eduksesi.

FLEDBAG tyhjennysventtiili suursäkeille

Arvostetun saksalaisen TÜV:in testaama ja sertifioima, aitoeurooppalainen FLEDBAG on ehdottoman helppokäyttöinen, varmatoiminen ja lujatekoinen (enemmän rakennemateriaalia, painavampi) suursäkkien tyhjennysventtiili (suursäkkiventtiili) – unohtamatta tärkeää tekijää – työturvallisuutta.
Käyttö on yksinkertaista: Laita FLEDBAG kovalle ja tasaiselle alustalle > laske suursäkki FLEDBAGIN piikkiin > FLEDBAG tunkeutuu säkkiin > nosta ylös > aloita säkin tyhjennys varmatoimista sulkuventtiiliä hallitsemalla.
Koko säkkiä ei tarvitse tyhjentää kerralla vaan voit laskea säkin välillä alustalleen. Venttiili pysyy kyllä paikallaan.
FLEDBAG tyhjennysventtiili on tarkoitettu lannoitteiden, siemenviljan, pellettien, rehun ja muun rakeistetun materiaalin annosteluun. Tiiviin sulkurakenteensa ja materiaalinsa vuoksi FLEDBAG sopii myös elintarvikealan käyttöön.

FLEDBAG Original    Se aito alkuperäinen!

Rekisteröity tuotemerkki, valmistusmaa Itävalta.
Korkeus 47 cm, sisämitta 14 cm, jalusta 20 x 20 cm, paino 1,8 kg. Tyhjennysnopeus materiaalista riippuen vauhdikkaat 200 – 700 kg / min.

Katso selkeä käyttövideo

FLEDBAG Easy

Tyhjennysventtiili suursäkeille, joissa on jo pohjatyhjennyssukka ilman venttiiliä. Tällaisia ovat esim. siemensäkit. Easy sijoitetaan pantakiristyksellä sukan sisään ja annostelu voi alkaa.

FLEDBAG Easy

käytännölliset taittuvat kahvat
kokonaiskorkeus 15 cm
tyhjennysputken sisämitta 14 cm
paino 1,5 kg

tyhjennysnopeus materiaalista riippuen 300 – 800 kg / min

Katso selkeä käyttövideo

On varastossa molempia malleja ja hintakin viimevuotinen (170 e) vielä muutamalle kappaleelle. 2 kpl rahtivapaasti. Tilaa ennen kevätsesonkia varmistaaksesi saatavuuden!

Kätevästi ja turvallisesti FLEDBAG:illä! Älä tyydy vähempään!