Päteviä eurooppalaisia laitteita ja käteviä helpotuksia ennakkoluulottomille, toimintaansa tehostaville käyttäjille ja yrityksille.
Ilman välikäsiä suoraan maahantuojalta. Eduksesi.

HolzUp PölliPate

Apuvoimaa metsätyöhön

Apuvoimaa pöllien siirtelyyn! 

Kokenut tietää kuinka raskasta ja vaivalloista omatoiminen puunkorjuu ja klapien teko voi olla. Tukinpätkien ja pöllien nostelu ja siirtely vaativat aivan raakaa voimaa. Patentoitu saksalainen HolzUp PölliPate tarjoaa nyt helpotusta ja kevennystä niihin hommiin. Hyödyntämällä oikein tätä nerokasta työvälinettä pääset kolmanneksen vähemmällä voiman käytöllä + säästät selkääsi ja niveliäsi!

Apuvoimaa metsätyöhön

HolzUp PölliPatella siirtelet tai pyörittelet pöllejä entistä helpommin, kevyemmin ja mukavammissa työasennoissa. Hyvällä aputyövälineellä pölliurakkaan/klapintekoon tartut entistä hanakammin ja paremmalla motivaatiolla.

Toimintaperiaate lyhyesti: Isket varsikoukun pöllin päähän > painat kärjen piikit runkoon > nostat > vedät. Irrotus tapahtuu pienellä sivuttaisliikkeellä. Lisäksi PölliPaten kärkikappaleessa on pyörittämiseen sopivat koukkupäät.

Apuvoimaa metsätyöhön

HolzUp PölliPate on erittäin vankkatekoinen (2,1 kg) ja huolellisesti viimeistelty, aito saksalainen puutyöväline, jossa jokainen yksityiskohta kestää kyllä tarkastelun!
Huom! Terävien piikkiensä vuoksi ja veikeästä nimestä huolimatta PölliPate ei ole leikkikalu.

Nyt muutama kpl vain 70 e, sis. alv + postirahti

Apuvoimaa metsätyöhönApuvoimaa metsätyöhönApuvoimaa metsätyöhönApuvoimaa metsätyöhön

Tekniset tiedot:

  • Patentoitu saksalainen tuote
  • Pituus 70 cm
  • Paino 2,1 kg
  • Piikkiväli säädettävissä
  • Varustettu teräsuojalla